06 17 232 508 info@juliarippner.nl

Even voorstellen

Mijn naam is Julia Rippner. Ik sta positief in het leven, ben zelfbewust, initiatiefrijk en resultaatgericht.

En waarden als openheid, eerlijkheid en respect zijn belangrijk voor me.

Ik vind het prettig om met mensen samen te werken en ben gelijkertijd goed in staat en bereid om een onafhankelijk standpunt in te nemen. Ik ben een heldere en open communicator en creëer snel een klimaat voor effectieve samenwerking. Ik focus steeds op de wisselwerking tussen mens en organisatie. Ik verdiep me grondig in hun motieven en geloof dat optimale resultaten bereikt worden wanneer efficiënt tegemoet gekomen wordt aan de belangen van beiden.

Op 1 augustus 2005 ben ik een bedrijf gestart onder de naam Koot HRM, Coaching en Mediation. Inmiddels heb ik 6 jaar allerlei uitdagende en inspirerende opdrachten bij diverse opdrachtgevers uitgevoerd. Ik werd regelmatig benaderd met de vraag of ik langdurig zieken en medewerkers tijdens zwangerschapsverlof wilde vervangen of invulling wilde geven aan sabbatical of overbrugging tijdens de wervingsprocedure.

Daar heb ik mijn werk van gemaakt. Op 1 juli 2011 ben ik verder gegaan onder een nieuwe naam: Julia Rippner HRM Services. Ik verhuur mijn kennis en vaardigheden, maar bovenal mijn passie voor oplossingen tussen mens en organisatie, op tijdelijke basis.

Opdrachtgevers kunnen mij via een bureau inhuren of rechtstreeks. U dient er rekening mee te houden dat het bemiddelende bureau een opslag op mijn uurtarief hanteert. Ik ben in het bezit van een VAR-verklaring.

Heeft u op basis van deze website interesse in een werkrelatie neem dan a.u.b. contact met mij op voor een oriënterend gesprek.